“Den finns där och kommer aldrig att lämna dig”

Alla tycker vi att vi ständigt har otur och varför händer det här bara mig?
Man sitter timme efter timme och spelar poker, vecka efter vecka så
lämnar man i V75:an men inte går det inte, om det inte är hans sista knekt som kommer på rivern som göra att hans två par slår dina par i ess i handen så är det hästen du spelat på som var så säker och leder in på upploppet men plötsligt så händer det, det som inte fick eller kunde hända, häst kraken stannar av och orkar inte hålla farten i mål, istället springer Fakse Troll om och vinner loppet till oddset 56 gånger pengarna och vinsten går istället till Sven Svensson som aldrig tidigare spelat på hästar,han tyckte hästen hade ett fint namn och var värt ett spel.
Och ännu en vinst har passerat dig förbi!

Är det så här det ska vara?
Ja ska man syssla med spel så är det sånt man måste lära sig att ta som spelare.
Hästen kommer att bli trött på upploppet fler gånger och dina par i ess kommer att få se sig slagen av snubben som aldrig tidigare spelat poker men anser sig bättreän dig, han retar dig till vannsine och du är nära att brista till det yttersta, det hjälper inte, otur kommer inte lämna dig. Han finns där som flugan på kon.
Det hjälper inte att be till högre makter i alla fall inte enligt mig, man måste be till sig själv för att finna tröst i dessa stunder, stunder som tyvär alltför ofta visar sig.

Långtidsperspektiv
Det är faktiskt så, alla har otur, nästan alla i alla fall, det finns Lotto spelare som vunnit flera miljoner och har man vunnit så mycket så har man svårt att skylla på Fru fortuna.
Men sanningen är faktiskt den att denna grupp lyckligt lottade människor tillvaro har dalat negativt och blivit olidlig efter vinsten.
Men en sak vet jag, att otur hör till spelet och vinster kommer så länge man spelar dom rätta korten,för matematiken har aldrig fel, den kommer att ta ut sin rätt i längden.
Det är därför vissa klarar av att vinna,man vet att fluktationerna träder in men att vinsten kommer inom sinom tid.
Att vinna är kul, att förlora är hemskt, och nya förluster kommer alltid att komma och jag har insett att oturen har kommit för att stanna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *